Presidència

Els planetaris en directe de l’Hemisfèric permeten conéixer l’espai a prop de 5.000 escolars

23/05/2024
Els planetaris en directe de l’Hemisfèric permeten conéixer l’espai a prop de 5.000 escolars
  • ‘L’Univers a la teua aula’ és un programa adaptat a cada nivell educatiu des d’Infantil a Batxillerat

Els planetaris en directe ‘L’Univers a la teua aula’ de l’Hemisfèric han acostat l’espai a prop de 5.000 estudiants procedents de 100 centres escolars des que va començar el curs el mes passat setembre fins a este dijous 23 de maig que se celebra l’última sessió.

Este espectacle forma part de l’oferta didàctica del complex i comprén els tres tipus de planetaris adaptats segons el nivell, des d’‘Astromenuts’, dirigit a escolars d’Infantil i ‘Un passeig pel Sistema Solar’ per a estudiants de Primària fins a ‘El nostre lloc en el Cosmos’ per als cursos de Secundària i Batxillerat.

‘Astromenuts’ és un planetari d’iniciació en les ciències de l’espai on l’alumnat d’entre 4 a 6 anys aprén curiositats sobre el dia i la nit, les fases de la Lluna i el Sistema Solar. Els cursos de Primària assistixen al planetari ‘Un passeig pel Sistema Solar’ que explica les diferències entre les estreles dels planetes, com es produïxen els eclipsis de sol i lluna o les característiques dels planetes del Sistema Solar, entre altres temes.

‘El nostre lloc en el Cosmos’, dirigit a estudiants de Secundària i Batxillerat respon a preguntes relacionades amb exoplanetes, què és una supernova, com es formen i evolucionen les estreles o de quina manera influïx el Sol sobre la Terra perquè siga habitable.

 

Galeria d'imatges