Innovació, Indústria, Comerç i Turisme
Beques Ivace Exterior 24-25

Ivace+i Internacional convoca 70 beques d’especialització en internacionalització amb formació pràctica en l’exterior

23/05/2024
Ivace+i Internacional convoca 70 beques d’especialització en internacionalització amb formació pràctica en l’exterior
  • Les ajudes, publicades en el DOGV, estan dirigides a menors de 30 anys, amb grau universitari i coneixements d’anglés, i es poden sol·licitar fins al 5 de juliol

Ivace+i Internacional, dependent de la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme que dirigix Nuria Montes, ha convocat les Beques IVACE Exterior 2025, tal com publica este dijous el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Es tracta de 70 beques remunerades per a l’especialització en internacionalització de persones jóvens de menys de 30 anys, amb grau universitari i coneixements d’anglés.  

La consellera Nuria Montes ha destacat la “importància d’apostar pels nostres jóvens a través de programes que permeten la seua especialització de manera que tinguen interessants oportunitats en el mercat laboral en un futur pròxim”.

En este programa de beques “disposem de la inestimable col·laboració de les empreses amb filials i sucursals en l’exterior perquè eixa especialització responga al màxim a les necessitats del nostre teixit empresarial”, ha indicat Montes.  

Les Beques Ivace Exterior tenen una duració de 12 mesos, en els quals les persones becades treballaran des del primer dia en diferents àmbits del comerç i la promoció exterior, en oficines econòmiques i comercials d’Espanya en l’exterior, en cambres de comerç d’Espanya en diferents països, delegacions de la Xarxa Exterior d’IVACE, institucions de la Comissió Europea, i altres entitats internacionals,  així com en filials o sucursals d’empreses de la Comunitat Valenciana en l’exterior.

A més, en paral·lel i en modalitat en línia, Ivace+i Internacional oferix a les persones becades una formació teòrica, l’objectiu de la qual és proporcionar a la persona beneficiària de la beca una visió global de l’activitat empresarial internacional i de l’entorn institucional involucrat en la promoció exterior i internacionalització de les empreses de la Comunitat Valenciana.

Podran ser aspirants a les Beques IVACE Exterior 2025 les persones que hagen nascut a la Comunitat Valenciana o bé procedisquen de la Unió Europea i siguen residents a la Comunitat, han de tindre menys de 30 anys, estar en possessió d’un títol universitari de grau superior, tindre suficient coneixement parlat i escrit de l’idioma anglés, així com no haver gaudit d’una altra beca dirigida a l’especialització en temes relacionats amb la internacionalització de l’empresa.

Empreses amb filials

En este programa de beques poden participar les empreses de la Comunitat Valenciana que tinguen filials i sucursals a l’estranger que disposen dels mitjans humans i materials necessaris per a l’adequat desenvolupament de la beca en la seu de la filial o sucursal en destinació.
En la present edició d’estes beques, les empreses podran sol·licitar fins a tres candidats.

Tant empreses com les persones candidates a les beques poden sol·licitar la seua inscripció en este programa fins al 5 de juliol de 2024 a través de la pàgina web de l’Ivace.

Galeria d'imatges