Presidència

La delegada del Consell a Castelló es reunix amb els alcaldes de la Salzadella i Alcalà de Xivert-Alcossebre

24/05/2024
La delegada del Consell a Castelló es reunix amb els alcaldes de la Salzadella i Alcalà de Xivert-Alcossebre
  • Les sessions de treball s’emmarquen en la ronda de contactes que Susana Fabregat està mantenint en els municipis de la província de Castelló

La delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat, ha visitat la Salzadella i Alcalà de Xivert-Alcossebre, a la comarca del Baix Maestrat, i ha mantingut reunions de treball amb els alcaldes de les dos localitats.

En primer lloc, Susana Fabregat ha visitat Alcalà de Xivert-Alcossebre i s’ha reunit amb l’alcalde, Francisco Juan, a qui ha felicitat per la revalidació de les quatre banderes blaves de les platges d’Alcossebre, el Moro, Romana, Manyetes i Carregador, esta última platja manté l’emblema de manera ininterrompuda des de fa 38 anys.

Així, Fabregat ha destacat “l’esforç públic i ciutadà, per complir amb els criteris d’educació ambiental, neteja i accessibilitat per a obtindre este prestigiós distintiu internacional”. Precisament, el pròxim 27 de maig Alcossebre serà escenari de l’acte d’entrega de Banderes Blaves 2024.

Posteriorment, Fabregat ha visitat la Salzadella i s’ha reunit amb l’alcalde de la localitat, Cristóbal Segarra. La delegada del Consell a Castelló ha mostrat interés en els preparatius de la XIV Fira de la Cirera, que se celebrarà en els pròxims dies 1 i 2 de juny i ha animat tota la província i voltants a visitar este “reconegut esdeveniment del paradís de la cirera que tenim a la província de Castelló”.

Les dos trobades de treball s’emmarquen en la ronda de contactes que la delegada del Consell a Castelló està mantenint amb els 135 municipis de la província de Castelló.

Galeria d'imatges