Innovació, Indústria, Comerç i Turisme
App ‘Itinerarios Comunitat Valenciana’

Turisme activa una nova aplicació mòbil amb informació sobre itineraris per a poder recórrer les comarques de la Comunitat Valenciana

25/05/2024
Turisme activa una nova aplicació mòbil amb informació sobre itineraris per a poder recórrer les comarques de la Comunitat Valenciana
  • A través de l’app ‘Itinerarios Comunitat Valenciana’ es poden trobar, guardar i compartir itineraris preparats per a viatges de duració diferent, a més de trobar plans en l’‘Agenda’
  • Tota la informació que s’hi oferix està sincronitzada amb la web, i així fa que l’actualització dels continguts siga el més eficaç i eficient possible
València.

Turisme Comunitat Valenciana activa una nova aplicació per a facilitar als usuaris de telèfons mòbils informació per a recórrer les comarques de la Comunitat Valenciana.

En concret, la nova app ‘Itinerarios Comunitat Valenciana’ oferix el contingut de les seccions ‘Itineraris’ i ‘Agenda’ del portal turístic de la Comunitat Valenciana, i està disponible tant per a iOS com per a Android.

D’esta manera, l’app inclou la informació, tant de les comarques de la Comunitat Valenciana com d’itineraris de viatges proposats amb diversos dies de duració.

A més, en l’app ‘Itinerarios Comunitat Valenciana’ també es poden consultar els esdeveniments de l’agenda, on estan tots els esdeveniments publicats en la web turística, que es publiquen en col·laboració amb les oficines d’informació turística de la Xarxa Tourist Info.

D’esta manera, a través d’esta app es poden trobar, guardar i compartir itineraris preparats per a viatges de duració diferent i, a més, trobar en l’agenda d’esdeveniments els millors plans per a gaudir de l’estada a la Comunitat Valenciana.

Cal destacar que tota la informació que s’hi oferix està sincronitzada amb la web, per la qual cosa quan se n’actualitza el contingut es fa simultàniament en l’app, i així fa que l’actualització dels continguts siga el més eficaç i eficient possible.

Galeria d'imatges