Innovació, Indústria, Comerç i Turisme
Ajudes indústria

Indústria rep 25 sol·licituds d’entitats i associacions empresarials per a les ajudes destinades a millorar la gestió de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana

26/05/2024
  • D’estes, deu pertanyen a la província de València, huit a la de Castelló i set a la d’Alacant
  • Tal com arreplega la convocatòria d’ajudes publicada en el DOGV, es donaran suport a plans de mobilitat sostenible, de seguretat i emergència, eficiència energètica, economia circular i seguretat industrial

 

La Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme ha rebut 25 sol·licituds d’entitats i associacions empresarials per a millorar la gestió de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana.

D’estes, deu peticions pertanyen a la província de València, huit a la de Castelló i set a la d’Alacant. Estes sol·licituds s’emmarquen en la convocatòria d’ajudes publicada en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana per a donar suport a actuacions desenvolupades per entitats gestores d’àrees industrials de la Comunitat Valenciana que impulsen la seua modernització i gestió.

Les entitats i associacions corresponen als municipis d’Alacant, San Isidro, Pedreguer, Alcoi i Sant Vicent del Raspeig  a la província d’Alacant.

Així mateix, s’han rebut peticions d’entitats d’Almassora, Onda, la Vall d’Uixó, Benicarló i l’Alcora a la província de Castelló.

Per la seua part, a la província de València s’han rebut sol·licituds d’entitats i associacions de Manises, Riba-roja de Túria, Almussafes, Paterna, Alzira, Gandia, Moncada i Quart de Poblet.

Actuacions subvencionables

Tal com establix la convocatòria se subvencionaran actuacions per a l’adequada gestió d’una àrea industrial per part d’una entitat de gestió i modernització, la presentació de la sol·licitud de constitució d’una entitat de gestió i modernització de l’àrea industrial, la presentació d’un pla de mobilitat sostenible o d’un pla de seguretat i emergència per a l’àrea industrial, així com la revisió, actualització o millora d’este últim.

Se sufragarà també l’elaboració de projectes per a millorar l’eficiència energètica en àrees industrials de la Comunitat Valenciana, així com per a impulsar l’economia circular i la promoció de la seguretat industrial entre les empreses del parc industrial.