Medi Ambient, Infraestructures i Territori
Connectivitat

L’aeroport de Castelló reforça la seua oferta de vols amb la posada en marxa de les rutes de Bilbao i Porto

28/05/2024
L’aeroport de Castelló reforça la seua oferta de vols amb la posada en marxa de les rutes de Bilbao i Porto
  • Les dos connexions s’activen el dissabte 1 de juny i estaran operatives durant la campanya d’estiu, amb dos freqüències setmanals cada una
  • Salomé Pradas destaca que l’aeroport oferix deu rutes en el període estival i sumarà una onzena a partir de desembre

L’aeroport de Castelló incrementa a partir d’esta setmana la seua oferta de vols amb la posada en marxa de les rutes de Bilbao i Porto. Les dos connexions arranquen dissabte que ve, 1 de juny, amb dos freqüències setmanals.

La consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas, ha manifestat que l’activació d’estes rutes reforça la connectivitat aèria de Castelló i “afavorix l’arribada a la província de turistes des del País Basc i Portugal”.

La consellera ha destacat que la incorporació de les dos connexions eleva a deu el nombre de rutes operatives en la present campanya estival, a les quals se sumarà una onzena a partir de desembre amb l’estrena de la nova d’Astúries.

La ruta de Bilbao, operada per l’aerolínia Volotea, torna a l’aeroport de Castelló després d’un parèntesi d’un any. Esta connexió, de caràcter estival, disposa de vols en dimecres i dissabte i estarà vigent durant 20 setmanes, fins al 16 d’octubre, en les quals oferirà un total de 80 vols.

D’altra banda, l’aeroport torna a operar, per segon any consecutiu, la ruta de Porto, gestionada per Ryanair. Els vols estan programats en dimarts i dissabte fins al 28 de setembre.

Un vol més a Bucarest

Així mateix, l’aerolínia Wizz Air reforça a partir d’esta setmana la ruta de Bucarest amb la incorporació d’un quart vol setmanal els diumenges, que se suma als actuals en dimarts, dijous i dissabte.

 

Galeria d'imatges