Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori

La Generalitat i el sector pirotècnic pacten crear una comissió per a abordar les necessitats i reptes conjunts

29/05/2024
La Generalitat i el sector pirotècnic pacten crear una comissió per a abordar les necessitats i reptes conjunts
  • Les conselleres Elisa Núñez i Salomé Pradas es comprometen a establir criteris normatius clars per a compatibilitzar el desenvolupament de l’activitat amb la protecció del medi natural

La Generalitat i el sector pirotècnic han pactat la creació d’una comissió amb l’objectiu d’abordar de manera conjunta les necessitats i reptes i establir criteris normatius clars per a compatibilitzar l’activitat amb la protecció de l’entorn.

Així ho han confirmat la consellera de Justícia i Interior, Elisa Núñez, i la consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas, després de la reunió mantinguda amb l’Associació de Pirotècnics de la Comunitat Valenciana (Piroval).

La consellera de Justícia i Interior, Elisa Núñez, ha destacat que “cal buscar establir criteris més clars en la normativa per a mantindre un dels principals senyals d’identitat de la Comunitat Valenciana com és la pirotècnica”.

Per la seua part, la consellera de Medi Ambient, Salomé Pradas, ha indicat que l’objectiu de la Generalitat és conjugar el desenvolupament “d’una indústria essencial per a la cultura i amb tant arrelament en els municipis com és la pirotècnica amb la protecció de l’entorn”.

 

Galeria d'imatges