Medi Ambient, Infraestructures i Territori
Transport públic

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a European Academy of Allergy and Clinical Immunology

30/05/2024
Fira València
  • Del 31 de maig al 3 de juny se celebra la trobada de clínics, investigadors i professionals de la salut especialistes en malalties al·lèrgiques
  • La freqüència de pas els dies laborables serà de 20 minuts i el cap de setmana entre 30 i 40 minuts

Metrovalencia posa en funcionament a partir del divendres 31 de maig i fins al dilluns 3 de juny servicis especials en la línia 4 de tramvia fins a Fira València, amb l’objectiu de facilitar l’accés a les persones que acudisquen a l’European Academy of Allergy and Clinical Immunology (EAACI), l’associació de clínics, investigadors i professionals de la salut dedicada a millorar la salut de les persones afectades per malalties al·lèrgiques, amb més de 15.000 membres de 124 països i més de 50 societats nacionals d’al·lèrgia.

Durant la celebració dels certàmens, el servici de tramvia de Metrovalencia circularà els dies laborables, entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira i viceversa, amb una freqüència de pas de 20 minuts entre les 6:00 i les 23:00 hores, mentres que el dissabte i el diumenge serà entre 30 i 40 minuts, també entre les 6:00 i les 23:00 hores.

El divendres 31 de maig i el dilluns 3 de juny el primer comboi eixirà des de Beteró a les 6:00 hores i des de Doctor Lluch a les 6:30 hores. L’últim des d’esta estació serà a les 21:29 hores. Des de Fira, el primer serà a les 6:40 hores i l’últim transport s’oferirà a les 22:19 hores.

El dissabte 1 de juny el primer tramvia des de Doctor Lluch circularà a partir de les 6.00 hores i des de Fira, l’últim a les 22:19 hores.

El diumenge 2 de juny, la primera unitat partirà des de Doctor Lluch a les 7:20 hores i des de Fira l’última a les 22:19 hores.

Amb la finalitat d’agilitzar el servici, tots els tramvies que facen el recorregut fins a la Fira de Mostres ho indicaran en el rètol de destinació situat en la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, desplaçant-se fins a l’estació Les Carolines/Fira de la línia 2 de Metrovalencia.

Tots els usuaris que vulguen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’este servici poden consultar la pàgina web de Metrovalencia i el telèfon gratuït d’informació i atenció al client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia, en facebook/metrovalencia.fgv i l’app oficial de Metrovalencia.

 

Galeria d'imatges