Medi Ambient, Infraestructures i Territori
Connectivitat

L’aeroport de Castelló promociona la nova connexió amb Berlín davant d’operadors turístics alemanys

30/05/2024
L’aeroport de Castelló promociona la nova connexió amb Berlín davant d’operadors turístics alemanys
  • L’entitat aèria participa en l’esdeveniment ‘Travel Night’, organitzat per l’aeroport de Berlín i que congrega més de 80 agents turístics locals
  • El director general d’Aerocas, Justo Vellón, destaca la importància de la col·laboració amb altres aeroports per a la consolidació de les rutes

 

Aeroport de Berlín.

L’aeroport de Castelló ha promocionat la nova ruta de Berlín en l’esdeveniment ‘Travel Night’ que tingut lloc en la capital alemanya i que ha congregat prop de 80 operadors turístics.

La trobada, estructurada en diferents tallers de treball, està organitzada per l’aeroport de Berlín-Brandenburg amb l’objectiu d’informar els agents turístics locals de les noves connexions aèries i destinacions.

L’aeroport de Castelló ha sigut una de les entitats invitades amb motiu de la posada en marxa de la ruta de Berlín. La presentació ha permés posicionar l’aeroport com a porta d’entrada a la destinació Castelló, a més de destacar els seus avantatges competitius.

El director general d’Aerocas, Justo Vellón, ha manifestat la importància d’estes accions promocionals conjuntes amb aeroports amb els quals hi ha connexió directa, “a fi d’estimular un trànsit en els dos sentits que contribuïsca a la consolidació de les rutes”.

La nova ruta de Berlín, operada per Ryanair, va entrar en funcionament el passat 31 de març i enguany estarà operativa fins al 23 d’octubre. Disposa de dos freqüències setmanals, en dimecres i diumenge.

 

Galeria d'imatges