Presidència

El director general de Comunicació participa en la jornada ‘Perspectives del periodisme valencià’

06/06/2024
El director general de Comunicació participa en la jornada ‘Perspectives del periodisme valencià’
  • Periodistes i fotògrafs han reflexionat sobre l’evolució dels processos productius en el tractament de la informació

El director general de Comunicació i Promoció Institucional, Francisco González, ha participat en la jornada ‘Perspectives del periodisme valencià’, organitzades per la Generalitat en el Centre del Carme Cultura Contemporània.

Este esdeveniment ha comptat amb la col·laboració de periodistes i fotògrafs, que van exercir la seua professió en el segle passat i professionals que estan en actiu actualment, els quals han reflexionat sobre l’evolució en els processos productius per a obtindre informació i transmetre-la als ciutadans.

En concret, s’han celebrat tres taules redones. La primera ha sigut ‘Adaptació de la fotografia en el periodisme’, amb la intervenció dels fotògrafs Luis Vidal Vidal, José Penalba, Luis Vidal Ayala, Irene Marsilla, Fernando Bustamente i Juan Carlos Cárdenas.  

En la d’‘Evolució de la informació en el periodisme’ han participat els periodistes Elvira Graullera, Ferran Belda, Alicia Martí, Noa de la Torre, Amparo Piqueres i Vicente Ordaz.  

Finalment, la taula redona ‘Periodisme digital valencià’ ha comptat amb la presència de Laura Martínez, Santiago Botella, Julián Larraz, Javier Linfante i Salvador Enguix.

Galeria d'imatges