Presidència

El patronat de la Fundació Comunitat Valenciana-Regió Europea aprova els comptes anuals i la memòria d’activitats de 2023

07/06/2024
El patronat de la Fundació Comunitat Valenciana-Regió Europea aprova els comptes anuals i la memòria d’activitats de 2023
  • Vicente Barrera ha presidit la reunió del patronat, a la qual han assistit membres del Consell juntament amb altres autoritats i representants de la societat civil que integren el patronat
València.

El patronat de la Fundació Comunitat Valenciana-Regió Europea ha aprovat els comptes anuals i la memòria d’activitats de 2023, durant la reunió mantinguda en el Palau de la Generalitat.

Durant la trobada, s’ha informat dels convenis subscrits durant 2024 i s’han atorgat poders al secretari de l’entitat, Pablo Broseta, per a la firma de nous acords de col·laboració, entre altres assumptes.

A la reunió, presidida pel vicepresident primer i conseller de Cultura i Esport, Vicente Barrera, han assistit membres del Consell juntament amb altres autoritats i representants de la societat civil que integren el patronat.

Objectiu de la fundació

La Fundació Comunitat Valenciana-Regió Europea és una entitat sense ànim de lucre la missió de la qual és defendre, representar i promoure els interessos de la Comunitat Valenciana, les seues institucions, empreses, col·lectius i ciutadans davant de la Unió Europea.

La fi de la fundació és potenciar la participació de la societat valenciana en les polítiques desenvolupades per la Unió Europea i impulsar-ne el coneixement, així com assistir el Consell en temes europeus.

Galeria d'imatges