Detalle nota de prensa
Visor detalle nota de prensa
El Consell col·labora amb Conhostur en la promoció i el desenvolupament del potencial turístic de l’oferta gastronòmica de la Comunitat Valenciana
- Turisme Comunitat Valenciana destina 500.000 euros a través d’un conveni de col·laboració
El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni entre Turisme Comunitat Valenciana i la Confederació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la Comunitat Valenciana (Conhostur) per a la promoció i el desenvolupament del producte gastronòmic per a la destinació Comunitat Valenciana.
A través d’este conveni, Turisme Comunitat Valenciana contribuïx econòmicament amb un màxim de 500.000 euros per a donar suport a actuacions de promoció i desenvolupament de l’oferta gastronòmica de la Comunitat Valenciana.
Així, s’impulsen accions i esdeveniments gastronòmics que contribuïsquen a millorar la competitivitat i la promoció del producte gastronòmic, entre els quals figura el desenvolupament de jornades i campanyes a les tres províncies, com, per exemple, Tapas Benidorm Fest, que va permetre que locals del municipi de Benidorm oferiren del 26 de gener al 4 de febrer pinxos relacionats amb el festival.
També es van impulsar les jornades gastronòmiques Ruta de la Cullera, celebrades del 14 de febrer al 3 de març i que es realitzen amb l’esperit de reivindicar les receptes i els productes més tradicionals del receptari valencià, donant protagonisme als plats de cullera.
Mitjançant este conveni també s’ha promogut la campanya ‘Tapes d’ací’, que es va celebrar del 26 d’abril al 12 de maig a les tres províncies. Una altra de les accions que preveu el conveni és la segona edició de ‘Gastroalmuerzos’, que es preveu per al pròxim mes de setembre, o la Setmana del Desdejuni Valencià, que s’organitza en col·laboració amb el Consell Regulador IGP Cítrics Valencians i amb l’objectiu de promocionar la taronja valenciana.
D’altra banda, a través d’este conveni, Conhostur col·laborarà en diverses accions de comunicació, màrqueting i difusió del producte gastronòmic de la Comunitat Valenciana al llarg de 2024, tant en accions en línia com presencialment.
D’esta manera, la Confederació d’Empresaris d’Hostaleria de la Comunitat Valenciana participarà en esdeveniments de promoció autonòmica, nacional o internacional de presentació de la Comunitat Valenciana com a destinació gastronòmica; a més d’accions de comunicació, màrqueting i difusió del producte gastronòmic de la Comunitat Valenciana, així com un pla d’actuacions durant 2024 per al sector de l’hostaleria que reforce els valors de la Comunitat Valenciana com a destinació turística sostenible.