Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport

El Consell col·labora amb la Universitat Politècnica de València en el funcionament de la Càtedra d’Estudis Esportius

10/06/2024
  • La Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport col·labora enguany amb 40.000 euros

El Consell ha aprovat un conveni de col·laboració de la Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport amb la Universitat Politècnica de València (UPV) per a continuar col·laborant en el funcionament de la Càtedra d’Estudis Esportius.

L’objectiu d’esta càtedra és desenvolupar el coneixement, la investigació i la innovació en temes esportius. En l’àmbit d’este conveni, es desenvolupen una sèrie d’activitats formatives, culturals, d’investigació i d’extensió universitària orientades al coneixement i difusió permanent relacionades amb l’esport en el territori valencià.

La Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport col·labora enguany amb 40.000 euros per a assegurar el funcionament de la càtedra en el desenvolupament de les activitats que es duguen a terme.

Per la seua part, la Universitat Politècnica de València es compromet a establir un sistema de recollida de dades i anàlisis, així com a elaborar estudis i informes sobre la situació de l’esport valencià. A més, realitzarà una convocatòria d’ajudes a projectes d’investigació relacionats amb l’objecte del conveni.

Així mateix, la UPV establirà premis per a iniciatives, programes i treballs de fi de màster i beques per a tesis doctorals, així com per a organitzar seminaris o congressos amb una finalitat divulgativa i formativa.