Justícia i Interior
Ple del Consell

El Consell col·labora amb la UMH i l’FVMP per al desenvolupament d’activitats relacionades amb l’atenció a víctimes i accés a la justícia

10/06/2024
  • La dotació total per a estos dos convenis ascendix a 92.000 euros

El Consell ha aprovat convenis amb la Universitat Miguel Hernández (UMH) i amb la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) per al desenvolupament d’activitats relacionades amb l’atenció a víctimes i accés a la justícia.

Estos acords es referixen a matèries com a assistència jurídica gratuïta, assistència a les víctimes del delicte, ajudes a les víctimes del terrorisme, col·legis professionals, unions de fet, fundacions, associacions, registres i notariat i relació amb la professió titulada de gestor/a administratiu/iva.

El conveni amb la UMH té una dotació de 42.000 euros per a activitats culturals, d’impuls, sensibilització, divulgació, reconeixement i investigació.

El conveni amb l’FVMP disposa d’un pressupost de 50.000 euros que es destinarà a l’elaboració d’estudis, informes i protocols, així com a accions formatives i d’impuls, difusió i divulgació.