Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
Les Arts és Simfònic

Les Arts clausura la seua temporada simfònica amb la ‘Novena’ de Beethoven dirigida per James Gaffigan

10/06/2024
Les Arts clausura la seua temporada simfònica amb la ‘Novena’ de Beethoven dirigida per James Gaffigan
  • L’Orquestra de la Comunitat Valenciana i el Cor de la Generalitat se sumen a les celebracions del bicentenari de la monumental obra

El Palau de les Arts Reina Sofia clausura la seua temporada simfònica amb una de les obres més transcendentals i estimades del repertori, la Novena Simfonia de Beethoven, amb direcció musical de James Gaffigan.

El Cor de la Generalitat i l’Orquestra de la Comunitat Valenciana se sumen així a les celebracions del bicentenari de la monumental obra del compositor alemany amb un doble concert, el 13 de juny en Les Arts i el dia 15 en l’Auditori de Castelló.

Vasily Petrenko, que tenia previst tornar a Les Arts amb este concert després del seu aclamat debut en 2022 amb un exigent monogràfic dedicat al repertori rus, ha cancel·lat la seua presència per motius familiars.

James Gaffigan, que actualment dirigix amb gran èxit a la Sala Principal Die Zauberflöte, compaginarà les celebrades representacions del Singspiel mozartià amb una de les cites més esperades de la programació simfònica, que té per al seu concert a València les localitats exhaurides des de fa setmanes.

La Novena de Beethoven, que comptarà amb les veus solistes de Johanni van Oostrum, Carmen Artaza, Maximilian Schmitt i José Antonio López, serà el colofó a una aplaudida temporada dedicada a les obres crepusculars dels més grans compositors.

 

Galeria d'imatges