Innovació, Indústria, Comerç i Turisme

La secretària autonòmica de Turisme destaca que l’hostaleria és un pilar fonamental de la indústria turística de la Comunitat Valenciana

11/06/2024
La secretària autonòmica de Turisme destaca que l’hostaleria és un pilar fonamental de la indústria turística de la Comunitat Valenciana
  • Cristina Moreno ha participat en la presentació del XIV Concurs de Tapes i Pinxos de Benidorm
  • La secretària autonòmica ha destacat la col·laboració del CdT de Benidorm per cedir el seu espai per a la celebració d’estos concursos

La secretària autonòmica de Turisme, Cristina Moreno, ha destacat que l’hostaleria és un pilar fonamental de la indústria turística de la Comunitat Valenciana i reconeix “el gran treball” que realitzen les associacions d’hostaleria.

Així s’ha pronunciat Cristina Moreno durant la presentació del XIV Concurs de Tapes i Pinxos de Benidorm, que organitza l’Associació de Bars, Restaurants, Cafeteries i Oci Nocturn de Benidorm i comarca (Abreca) juntament amb l’Ajuntament de Benidorm.

Durant la seua intervenció, la secretària autonòmica ha subratllat “el talent i la creativitat gastronòmica que tenim a la Comunitat Valenciana”, i que les tapes i els pinxos “són un clar exemple de com la gastronomia pot actuar com a ambaixadora cultural, oferint als nostres turistes la tradició, la innovació i la qualitat que ens caracteritzen en un sol mos”.

A més, ha recordat el compromís de la Generalitat “amb la professionalització de l’hostaleria”, i ha destacat la col·laboració del CdT de Benidorm per cedir el seu espai per a la celebració d’estos concursos.

Este certamen, inclòs en el calendari d’esdeveniments de Benidorm Gastronòmic, pretén motivar la competitivitat del sector, potenciar el consum entre turistes i residents, a més de brindar als establiments de la localitat l’oportunitat de donar a conéixer l’oferta gastronòmica local.

Esta nova edició se celebrarà del 14 al 23 de juny, en què 17 establiments presenten les seues excel·lents creacions de primer nivell per a degustar, per només 3 euros.

Galeria d'imatges