Innovació, Indústria, Comerç i Turisme
Promoció internacional

Turisme promociona la Comunitat Valenciana davant de 80 operadors turístics i mitjans de comunicació de Suècia

11/06/2024
Turisme promociona la Comunitat Valenciana davant de 80 operadors turístics i mitjans de comunicació de Suècia
  • Després de la presentació de destinació s’ha oferit una degustació realitzada pels xefs amb estrela Michelin Kiko Moya, del restaurant L’Escaleta, i Carito Lourenço i Germán Carrizo, del restaurant Fierro

Turisme Comunitat Valenciana, en col·laboració amb el Consell de Cambres de la Comunitat Valenciana i la Confederació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la Comunitat Valenciana (Conhostur) han promocionat a Estocolm l’oferta turística de la Comunitat Valenciana davant de 80 operadors turístics i mitjans de comunicació de Suècia.

En concret, este dilluns va tindre lloc un esdeveniment promocional per a donar a conéixer la Comunitat Valenciana en el mercat suec. L’esdeveniment ha inclòs un seminari de treball on empreses valencianes han pogut mostrar l’oferta de servicis de la Comunitat Valenciana davant d’operadors turístics de Suècia.

Després del taller, s’ha celebrat una presentació de la destinació Comunitat Valenciana, on han participat tècnics de Turisme CV, juntament amb la consellera espanyola de turisme a Estocolm, Milagros Montes, a més de representants del Consell de Cambres de la Comunitat Valenciana i de Conhostur, i el conseller econòmic i comercial cap d’Espanya a Estocolm, Albert Masiá.

Després de la presentació de l’oferta turística de la Comunitat Valenciana, s’ha oferit un menú degustació realitzat pels xefs amb estrela Michelin Kiko Moya, del restaurant L’Escaleta (de Cocentaina, Alacant), i Carito Lourenço i Germán Carrizo, del restaurant Fierro (de València).

El menú ha estat acompanyat per una selecció de vins de la Comunitat Valenciana que ha inclòs cava, vi blanc, vi negre i vi dolç.

Galeria d'imatges