Conselleria de Educació, Cultura, Universitats i Ocupació
Excel·lència acadèmica

Educació premia l’esforç i dedicació de 606 alumnes de Primària del curs 2022-2023 de la província de València

12/06/2024
Educació premia l’esforç i dedicació de 606 alumnes de Primària del curs 2022-2023 de la província de València
  • S’han entregat els premis en quatre actes celebrats este dimarts i dimecres a Torrent
  • Els alumnes premiats se sumen als 526 guardonats la setmana passada, i en total són 1.130 els premiats de Primària de València
  • Els premis reconeixen l’alumnat que ha destacat durant 5t i 6t de Primària

 

La Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació ha entregat este dimarts i dimecres a Torrent els premis a l’excel·lència acadèmica durant el curs escolar 2022-2023 a 606 alumnes de Primària de la província de València.

Este dimarts es va fer entrega de 307 premis i este dimecres de 299 premis a l’alumnat que ha destacat durant 5t i 6t de Primària.

La setmana passada es van entregar 526 premis d’esta etapa educativa, per la qual cosa en total s’ha reconegut l’esforç de 1.130 alumnes en tota la província. La Conselleria d’Educació ha premiat 2.138 alumnes de Primària de la Comunitat Valenciana durant el curs 2022-2023.

El director general d’Ordenació Educativa i Política Lingüística, Ignacio Martínez, ha entregat als alumnes el diploma a l’excel·lència en el rendiment acadèmic, reconeixement que es veurà plasmat en l’historial i en l’expedient acadèmic.

Durant l’entrega dels reconeixements, el director general d’Ordenació Educativa i Política Lingüística ha felicitat els alumnes pel seu esforç i els ha animat a “continuar treballant per a aconseguir l’excel·lència acadèmica”.

Així mateix, el director general ha volgut reconéixer “el gran treball que duen a terme els centres, el professorat i les famílies per a acompanyar els estudiants en els seus estudis i orientar-los en el seu desenvolupament acadèmic i personal”.

 

Galeria d'imatges