Innovació, Indústria, Comerç i Turisme
Ciutat de la Llum

Nuria Montes destaca que el rodatge de ‘Venom 3’ deixa un impacte total de 35 milions d’euros a la Comunitat Valenciana

15/06/2024
Nuria Montes destaca que el rodatge de ‘Venom 3’ deixa un impacte total de 35 milions d’euros a la Comunitat Valenciana
  • Esta superproducció de Columbia Pictures ha implicat la contractació d’unes 570 persones
  • La consellera d’Innovació ha anunciat que els estudis de la Ciutat de la Llum tenen el cartell de “complet” per al que queda d’any

 

La consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, ha destacat que “el rodatge de la pel·lícula de superherois Venom 3 en els estudis de Ciutat de la Llum i en alguns exteriors de la província d’Alacant deixa un impacte total de 35 milions d’euros a la Comunitat Valenciana”.

“Cal tindre en compte que esta superproducció de Columbia Pictures, el rodatge de la qual va començar el mes de febrer passat, ha implicat la contractació d’unes 570 persones, amb un gasto laboral de més de 2,2 milions d’euros, més de 22.300 pernoctacions i servicis requerits a 325 proveïdors diferents”, ha explicat Montes.

El complex cinematogràfic Ciutat de la Llum, dependent de la Generalitat a través de la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, va acollir el rodatge de part d’este llargmetratge durant les quatre setmanes del mes de febrer, encara que els treballs de preparació dels sets de rodatge i de preproducció es van estendre al llarg dels quatre mesos que van des de desembre de 2023 al mes de març, inclusivament.

L’última entrega de la trilogia centrada en el simbiont de Marvel, Venom 3: El último baile, està dirigida per Kelly Marcel i protagonitzada per Tom Hardy. Completen el repartiment principal Peggy Lu, Stephen Graham, Juno Temple, Chiwetel Ejiofor, Rhys Ifans o Alanna Ubach.

Per al rodatge d’esta superproducció, que arribarà als cines el 25 d’octubre de 2024, es va requerir així mateix la participació de dotzenes d’extres de totes les edats, en bona forma física i amb diversitat multicultural.

La consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme ha afirmat, a més, que “la Generalitat ha apostat fermament per l’impuls de la indústria audiovisual i per l’atracció de rodatges nacionals i internacionals a la Ciutat de la Llum i al conjunt de la Comunitat Valenciana, tal com va exposar el mateix president del Consell, Carlos Mazón, durant la seua visita al febrer al set de rodatge de Venom 3”.

En concret, fins hui s’han rodat set produccions en la Ciutat de la Llum, que han deixat un impacte milionari a la província d’Alacant i la Comunitat Valenciana. Així mateix, i tal com va avançar el president, els estudis han penjat ja el cartell de “complet” durant el que queda d’any, la qual cosa “demostra l’extraordinari interés que estan alçant les instal·lacions en el sector audiovisual”, segons ha assenyalat la consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes.

Galeria d'imatges

Talls de veu relacionats

Nuria Montes destaca que el rodatge de ‘Venom 3’ deixa un impacte total de 35 milions d’euros a la Comunitat Valenciana