Medi Ambient, Infraestructures i Territori
Transport públic

El Col·legi Sector Aéreo de València tanca el programa de visites educatives a Metrovalencia previstes en este curs escolar

13/06/2024
Último Metroescola curso 23-24
  • Alumnes i professors han recorregut els tallers i els trens que presten servici en la xarxa de metro
  • Els 25 estudiants del centre pertanyen al quint curs d’Educació Primària

Metrovalencia ha rebut una nova visita corresponent al programa Metroescola, iniciativa que obri les instal·lacions de la xarxa de metro i tramvia als escolars de la província de València. Amb esta visita es tanca l’activitat educativa en el present curs escolar.

Els protagonistes han sigut un grup de 28 alumnes i professors del 5t d’Educació Primària del Col·legi Sector Aéreo de València que s’ha desplaçat des de l’estació d’Avinguda del Cid fins a la de València Sud, seu de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), i han fet transbord en Àngel Guimerà.

L’objectiu d’estes visites és que els escolars coneguen el funcionament de la xarxa i els beneficis de l’ús del transport públic.

En el recorregut per les instal·lacions de València Sud el grup ha pogut conéixer l’interior d’una unitat i visitar els tallers en els quals es du a terme el manteniment de les línies 1 i 2 de Metrovalencia.

Metroescola està dirigit als escolars pertanyents al cicle de Primària. Estes visites educatives es presenten com un complement del procés de formació dels alumnes i permeten destacar la importància que té el transport públic en el desenvolupament sostenible de les grans ciutats com a alternativa al vehicle privat.

 

Galeria d'imatges