Medi Ambient, Infraestructures i Territori
Transport

El servici d’autobús de l’aeroport de Castelló connectarà també amb València al juliol i l’agost per a tots els vols internacionals

16/06/2024
El servici d’autobús de l’aeroport de Castelló connectarà també amb València al juliol i l’agost per a tots els vols internacionals
  • El bus que enllaça amb Castelló seguirà fins a València per a les rutes de Londres, Roma, Berlín, Milà, Brussel·les, Porto, Düsseldorf i Bucarest
  • Salomé Pradas destaca que l’extensió de l’autobús millora el servici als passatgers i contribuïx a ampliar l’àrea d’influència de l’aeroport

El servici d’autobús de l’aeroport de Castelló que connecta amb la capital de la Plana enllaçarà també amb la ciutat de València en els mesos de juliol i agost, per a atendre la demanda dels passatgers de totes les rutes internacionals.

La consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas, ha subratllat la millora que suposa l’extensió de l’autobús fins a València, “ja que constituïx una millora del servici als usuaris de l’aeroport i està alineada amb l’objectiu d’ampliar l’àrea d’influència de la infraestructura i, per tant, el potencial de passatgers”.

L’aeroport de Castelló disposa d’un servici discrecional d’autobús, amb horari adaptat al dels vols, que connecta l’aeroport amb l’estació d’autobusos de la ciutat de Castelló. Este servici, gestionat per la companyia Autos Mediterráneo, cobrix tots els vols nacionals i internacionals (tant els d’anada com els de tornada) de les deu rutes que opera en l’actualitat la base castellonenca.

L’empresa de transport ampliarà la seua cobertura este estiu i connectarà al juliol i l’agost també amb València (la parada se situa en l’estació d’autobusos) per a donar servici als passatgers de les rutes de Londres, Roma, Berlín, Milà, Brussel·les, Porto, Düsseldorf i Bucarest. Així, els viatgers d’estos vols podran accedir a l’aeroport des de la capital del Túria i el mateix en sentit invers.

D’esta manera, el servici d’autobús discrecional enllaçarà amb Castelló per als vols de totes les rutes regulars i prolongarà el trajecte fins a València per als vols de les huit connexions internacionals.

En tots els casos, la venda dels bitllets és en línia a través del web de la companyia d’autobusos, on també es poden consultar els horaris.

A més d’este servici discrecional, l’aeroport de Castelló disposa d’un autobús llançadora que unix amb l’estació de tren de Torreblanca i permet connectar amb els servicis de Renfe i facilitar l’accés a les poblacions situades en l’eix Vinaròs-Castelló-València.

D’altra banda, l’aeroport disposa de servici de taxi i punts de lloguer de cotxes.

Galeria d'imatges