President

Carlos Mazón assistix a la celebració del 50é aniversari de l’estadi José Rico Pérez d’Alacant

14/06/2024
Carlos Mazón assistix a la celebració del 50é aniversari de l’estadi José Rico Pérez d’Alacant
  • El president de la Generalitat ha valorat este estadi i la gran afició de l’Hércules Club de Futbol
Alacant.

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha assistit a la celebració del 50é aniversari de l’estadi José Rico Pérez d’Alacant, seu dels partits de l’Hércules Club de Futbol.

L’estadi, que va ser inaugurat en 1974, té una capacitat per a prop de 30.000 espectadors i va ser una de les seus de la Copa Mundial de Futbol de 1982 celebrada a Espanya.

Carlos Mazón ha felicitat l’afició i la directiva del club per donar vida a l’estadi durant el mig segle d’existència que té i ha expressat el seu desig que el recinte siga testimoni de futurs moments d’alegria de l’Hércules CF, que la pròxima temporada jugarà en primera RFEF.

Durant l’acte s’ha fet un homenatge a José Rico Pérez i a l’arquitecte de l’estadi, Paco Muñoz Llorens. L’alcalde d’Alacant, Luis Barcala, ha entregat el reconeixement a la filla de Paco Muñoz, Belén Muñoz, mentres que el president ha sigut l’encarregat de l’entrega a Mercedes Rico Mora, filla de José Rico Pérez.

En el transcurs de la gala també s’ha visualitzat el documental ‘50 años del Rico Pérez, la casa del Hércules’, patrocinat per la Generalitat.

Galeria d'imatges