President
Seguretat

Carlos Mazón assistix a la inauguració de l’escultura en commemoració del bicentenari de la Policia Nacional

17/06/2024
Carlos Mazón assistix a la inauguració de l’escultura en commemoració del bicentenari de la Policia Nacional
  • El president de la Generalitat ha felicitat la Policia Nacional pels seus 200 anys de servici i ha agraït el seu compromís per a protegir la ciutadania
Dénia.

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha assistit a Dénia a la inauguració de l’escultura en commemoració del bicentenari de la Policia Nacional on ha traslladat la seua felicitació i els ha agraït el seu compromís per a protegir la ciutadania. Igualment, ha subratllat “la tranquil·litat que proporciona la seua presència i protecció”.

Per a Carlos Mazón, l’obra dels escultors José Marí Colom i Laurentiu Tutuiano per a retre’ls homenatge simbolitza l’agraïment i respecte de la societat civil i de la Generalitat cap a la Policia Nacional.

Així mateix, ha reivindicat “la col·laboració i coordinació del nostre model de seguretat” i ha defés que “este ha de ser un objectiu que cal aconseguir entre tots, amb lleialtat i compromís, sense contesa política”.

De la mateixa manera, ha manifestat que un territori segur “contribuïx a atraure inversions i turisme” i ha afegit que la seguretat “és fonamental per a continuar creixent i millorant els nostres servicis”.

 

Galeria d'imatges

Vídeos relacionats

Talls de veu relacionats

President de la Generalitat, Carlos Mazón