Conselleria de Cultura, Educació, Universitats i Ocupació

Comença el període d’admissió a les Escoles Oficials d’Idiomes de la Comunitat Valenciana per al curs 2024-2025

17/06/2024
  • La presentació de sol·licituds d’admissió telemàtica en convocatòria ordinària serà del 17 de juny al 2 de juliol, i del 13 al 17 de setembre en convocatòria extraordinària
  • En una única sol·licitud telemàtica es podrà triar un màxim de tres idiomes i fins a cinquanta combinacions horàries, amb la possibilitat de seleccionar-ne diverses

Este dilluns, a les 12:00 hores, ha començat el procés d’admissió per a les Escoles Oficials d’Idiomes (EOI) de la Comunitat Valenciana a través d’​​​​​​​Adminova, i s’allargarà fins a les 23:59 hores del 2 de juliol en fase ordinària. L’admissió s’obrirà de nou en convocatòria extraordinària des de les 12:00 hores del 13 de setembre fins a les 23:59 hores del 17 de setembre.

En una única sol·licitud telemàtica es podrà triar un màxim de tres idiomes i fins a cinquanta combinacions horàries, amb la possibilitat de seleccionar diverses escoles i modalitats.

Els resultats de l’adjudicació de vacants en convocatòria ordinària es podran consultar en la web el 10 de juliol, i el període de formalització de matrícula és de l’11 al 30 de juliol. Per la seua part, en la convocatòria extraordinària de setembre els resultats de l’adjudicació estaran disponibles en la web el 20 de setembre i a partir d’eixe moment podran formalitzar la matrícula.

Esta xarxa d’EOI, present en 68 municipis amb 74 ubicacions diferents entre seus principals i seccions, permet aprendre 17 idiomes: alemany, anglés, àrab, basc, francés, grec, italià, japonés, portugués, romanés, rus, xinés, neerlandés, finés, polonés, valencià i espanyol com a llengua estrangera.

A més de la modalitat presencial, alguns idiomes s’oferixen en les modalitats semipresencials i a distància.