Medi Ambient, Infraestructures i Territori

Salome Pradas visita les instal·lacions de Vicky Foods i es reunix amb l’equip directiu

17/06/2024
Salome Pradas visita les instal·lacions de Vicky Foods i es reunix amb l’equip directiu
  • La consellera destaca “el treball realitzat pel grup empresarial en matèria de sostenibilitat”

La consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas, ha visitat este dilluns les instal·lacions de Vicky Foods a Vilallonga i ha mantingut una reunió amb Rafael Juan, CEO del grup empresarial que integra marques com Dulcesol, i l’equip directiu.

Salomé Pradas ha conegut de primera mà els projectes de l’empresa i ha destacat “el treball dut a terme pel grup en matèria de sostenibilitat”. “En la Generalitat volem estar al costat de firmes valencianes com Vicky Foods, a la qual cal agrair la seua aposta en matèria d’energia, reciclatge i residus”, ha destacat la titular de Medi Ambient.

Vicky Foods és una empresa líder en el sector de l’alimentació, 100 % familiar i amb 70 anys de trajectòria. Actualment té una plantilla mitjana global de 2.809 empleats. Vicky Foods inclou tres centres de producció dedicats a l’elaboració de prop de 2.500 referències a Gandia, Vilallonga i Algèria, a més de 18 delegacions comercials repartides entre Espanya, Algèria, el Regne Unit i França.

 

Galeria d'imatges