Conselleria de Educació, Cultura, Universitats i Ocupació
Premis al rendiment acadèmic

Educació ret homenatge a 357 estudiants d’ESO i 16 de Batxillerat de la província de València per la seua brillant trajectòria acadèmica

19/06/2024
Educació ret homenatge a 357 estudiants d’ESO i 16 de Batxillerat de la província de València per la seua brillant trajectòria acadèmica
  • 574 alumnes d’ESO de la Comunitat Valenciana i 30 de Batxillerat han destacat per la seua excel·lència durant el curs 2022-2023

La Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació ha organitzat una cerimònia per a retre homenatge a 357 estudiants d’Educació Secundària Obligatòria i 16 de Batxillerat de la província de València, que han destacat per la seua brillant trajectòria durant el curs 2022-2023.

La cerimònia, que s’ha celebrat en el Palau de la Música i Congressos de València, ha consistit en dos actes. En el primer s’ha fet entrega de diplomes a 182 alumnes d’ESO, i, en el segon, s’ha reconegut l’esforç de 175 estudiants d’ESO i 16 de Batxillerat.

Durant la seua intervenció, el secretari autonòmic d’Educació, Daniel McEvoy, s’ha referit a l’alumnat homenatjat com “els futurs referents de la Comunitat Valenciana” i els ha augurat una vida acadèmica “plena d’èxits”.

Així mateix, el titular de la Secretaria Autonòmica d’Educació els ha animats a continuar en esta línia i els ha anunciat que la vida acadèmica “és una carrera de fons”, plena d’“obstacles i sacrificis” però que “amb treball s’aconseguixen bons resultats”.

McEvoy també ha agraït a la comunitat educativa i a les famílies el seu suport en esta labor educativa consistent a “ajudar i guiar els passos” de les persones que representen “el futur de la nostra societat”.

Durant el curs acadèmic 2022-2023, un total de 574 alumnes de la Comunitat Valenciana han destacat per la seua excel·lència acadèmica en l’etapa d’Educació Secundària Obligatòria i 30 en els seus estudis de Batxillerat.

Galeria d'imatges