Innovació, Indústria, Comerç i Turisme
Promoció turística

Turisme promociona la Comunitat Valenciana com a destinació de golf als Països Baixos

22/06/2024
Turisme promociona la Comunitat Valenciana com a destinació de golf als Països Baixos
  • Turisme Comunitat Valenciana participa juntament amb l’Associació de Camps de Golf de la Costa Blanca i CV en el torneig ‘KLM Open 2024’ amb un estand on es mostra l’oferta turística
  • El turista que es desplaça per a practicar esta activitat té un gasto mitjà superior a la mitjana, per la qual cosa és un dels productes estratègics per a Turisme Comunitat Valenciana

 

Turisme CV promociona l’oferta turística de golf de la Comunitat Valenciana en el torneig ‘KLM Open 2024’, que se celebra en la capital dels Països Baixos.

El torneig de golf KLM Open 2024 se celebra del 20 al 23 de juny i la Comunitat Valenciana participa, juntament amb l’Associació de Camps de Golf de la Costa Blanca i Comunitat Valenciana, amb un estand per a mostrar tant l’oferta de golf com la resta dels recursos turístics de la regió valenciana.

En este espai, situat dins del recinte habilitat en el camp de golf per a la promoció comercial, els visitants al torneig poden conéixer l’oferta turística de la Comunitat Valenciana, i especialment els resorts i camps de golf distribuïts per la geografia valenciana, així com la riquesa cultural, gastronòmica, d’oci i naturalesa de la qual poden disfrutar en la seua visita a la nostra destinació.

En concret, Turisme Comunitat Valenciana i l’Associació de Camps de Golf de la Costa Blanca i la CV, atenen els assistents en una carpa de 16 metres quadrats, situada en la zona comercial habilitada en el camp de golf The International, als afores d’Amsterdam.

En l’espai de Turisme Comunitat Valenciana també assistixen representants de l’hotel Dénia Marriott La Sella Golf Resort & Spa i del camp de golf La Marquesa, que busquen noves oportunitats de negoci en el mercat centreeuropeu.

Esta cita forma part de les accions promocionals dedicades al producte golf que Turisme i l’Associació de Camps de Golf de la Costa Blanca i Comunitat Valenciana tenen previst realitzar, juntament amb altres activitats com l’assistència a fires, esdeveniments de golf, o visites de periodistes i agents especialitzats.

Cal tindre en compte, a més, que el mercat neerlandés representa un important mercat emissor de visitants cap a la Comunitat Valenciana, ja que en 2023 es va situar com el tercer emissor de més volum. En l’actualitat, la Comunitat Valenciana manté connexió aèria amb quatre ciutats holandeses, Amsterdam, Eindhoven, Maastricht i Rotterdam, amb vols operats per cinc companyies aèries.

El KLM Open 2024 es tracta del torneig de golf més important que se celebra als Països Baixos i, a més, forma part del DP World Tour, en el qual es donen cita alguns dels jugadors més importants del panorama professional i, a més, compta anualment amb una gran afluència de públic, al voltant d’uns 40.000 visitants.

El producte golf contribuïx a la desestacionalització turística de la Comunitat Valenciana, ja que es tracta d’una activitat que es practica, en gran part, fora de la temporada alta d’estiu. A més, el turista que es desplaça per a practicar esta activitat té un gasto superior a la mitjana, per la qual cosa és un dels productes estratègics per a Turisme Comunitat Valenciana.

En l’actualitat, la nostra comunitat manté connexió aèria amb quatre ciutats holandeses, Amsterdam, Eindhoven, Maastricht i Rotterdam, amb vols operats per cinc companyies aèries i els Països Baixos apareixen com un dels mercats emissors més importants per a la regió de València.

Galeria d'imatges