Medi Ambient, Infraestructures i Territori
Infraestructura

Pradas destaca l’avanç de les obres per a millorar la seguretat viària a Castelló amb actuacions com la nova rotonda a Onda

24/06/2024
Pradas destaca l’avanç de les obres per a millorar la seguretat viària a Castelló amb actuacions com la nova rotonda a Onda
  • La consellera de Medi Ambient ha explicat que la futura infraestructura permetrà “una millora en la integració” de la carretera CV-223 amb l’entorn urbà

La consellera de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Salomé Pradas, ha destacat l’avanç de les obres que milloraran la seguretat viària a la província de Castelló, amb actuacions concretes com la nova rotonda a Onda.

Així s’ha pronunciat Pradas durant la seua visita al municipi junt amb la directora general d’Infraestructures i Projectes Urbans, María José Martínez Ruzafa, on ha visitat els treballs de construcció de la infraestructura que “permetrà millorar la integració de la carretera CV-223 amb l’entorn urbà”, hi ha afegit.

La titular d’Infraestructures ha assegurat que esta actuació, que tindrà un cost de 100.000 euros, “resoldrà un punt conflictiu de seguretat viària en una carretera d’accés a nuclis residencials”, ja que “la futura glorieta permetrà canalitzar el trànsit de manera segura, augmentant la fluïdesa en hores punta i integrant el trànsit de ciclistes i vianants”.

Així mateix, es millorarà l’entorn de la intersecció, mitjançant un separador en el marge esquerre de la via que ordenarà l’accés a la carretera CV-223 situat en una zona d’aparcament de vivendes. També es donarà continuïtat al carril de vianants i ciclistes i s’hi instal·larà un pas de vianants.

La CV-223, de titularitat autonòmica, pertany a la Xarxa Local de Carreteres de la Comunitat Valenciana, té una longitud de quasi 33 quilòmetres i connecta els municipis d’Onda (25.547 habitants), Tales, Alcudia de Veo, Aín, Eslida i Artana amb la CV-10.

Galeria d'imatges