Medi Ambient, Infraestructures i Territori
Art en l’aeroport

L’Aeroport de Castelló, el Macvac i ValenciaPhoto posen en marxa l’octava exposició del projecte artístic ‘Sala 30’

21/06/2024
L’Aeroport de Castelló, el Macvac i ValenciaPhoto posen en marxa l’octava exposició del projecte artístic ‘Sala 30’
  • L’exposició, situada en la planta baixa de la terminal de passatgers, conté una mostra de la col·lecció fotogràfica del Museu de Vilafamés

L’Aeroport de Castelló, el Museu d’Art Contemporani Vicente Aguilera i Cerni (Macvac) de Vilafamés i el Festival Internacional de Fotografia i Debat de València (ValenciaPhoto) han organitzat l’octava exposició del projecte ‘Sala 30’, que conté una mostra de la col·lecció fotogràfica del Macvac.

El director general d’Aerocas, Justo Vellón, ha indicat que esta nova exposició “confirma el fiançament del projecte cultural ‘Sala 30’”. Justo Vellón ha destacat que esta iniciativa cultural, nascuda fa set anys, “aporta valor afegit a l’aeroport, en oferir als passatgers l’opció de gaudir de l’art només baixar de l’avió o abans d’agafar el vol de tornada”.

L’exposició, amb el títol ‘ValenciaPhoto Urbi et Orbi’, està situada en la planta baixa de la terminal de passatgers de l’aeroport i ha sigut comissariada per Nicolás Llorens, en col·laboració amb el Festival Internacional de Fotografia i Debat de València.

Amb esta exposició, l’Aeroport de Castelló, el Macvac i ValenciaPhoto treballen de manera conjunta en la promoció i gestió dels respectius projectes institucionals, fomentant les visites del públic i promocionant la imatge cultural de la província.

En la inauguració de la mostra han estat presents el director general d’Aerocas, Justo Vellón; l’alcaldessa de Vilafamés, Ana Andrada; el regidor de Cultura, Raül Forcadell; el gestor del Macvac, Joan Feliu, i el comissari de l’exposició, Nicolás Llorens.

El projecte ‘Sala 30’ va nàixer en 2017 amb el Macvac i l’Aeroport de Castelló. A través d’esta iniciativa, s’ha articulat una oferta cultural vinculada a l’aeroport, dotant-lo de diversos espais artístics que es renoven periòdicament.

Galeria d'imatges