Agricultura, Aigua, Ramaderia i Pesca
Fires

Agricultura organitza a València una jornada sobre agroexportació amb compradors europeus en col·laboració amb Fruit Logística de Berlín

23/06/2024
Agricultura organitza a València una jornada sobre agroexportació amb compradors europeus en col·laboració amb Fruit Logística de Berlín
  • El conseller d’Agricultura, Ramaderia i Pesca clausurarà l’esdeveniment, que comptarà amb l’assistència de més de 70 empresaris agrícoles valencians
  • La jornada ha sigut organitzada juntament amb Fruit Logística, la fira alemanya comercial més important de productes frescos que anualment se celebra a Berlín

 

La Conselleria d’Agricultura, Ramaderia i Pesca ha organitzat una jornada sobre agroexportació amb compradors europeus el 25 de juny a València, en col·laboració amb Fruit Logística de Berlín.

L’esdeveniment, que es desenvoluparà amb el lema ‘Comunitat Valenciana: noves oportunitats d’agroexportació’, busca descobrir les tendències, identificar mercats potencials i compartir experiències d’èxit en un dels sectors claus de l’economia valenciana, com és l’agricultura.

L’organització de la jornada, a càrrec de la Conselleria, compta amb la col·laboració de Fruit logística, la fira alemanya comercial més important de productes frescos que anualment se celebra a Berlín i en la qual la Conselleria té presència amb un expositor institucional que acull empreses agroalimentàries valencianes amb interés a internacionalitzar-se.

La jornada reunirà més de 70 empresaris agrícoles valencians que podran conéixer de primera mà les experiències de compradors internacionals, experts en el camp de l’exportació i responsables de companyies d’èxit.

En esta s’abordarà el present i el futur de les exportacions agroalimentàries valencianes, les tendències i oportunitats en els mercats internacionals i s’explicaran casos d’èxit d’entitats valencianes en el context internacional.

Representants per a Espanya de Fruit Logistica s’encarregaran d’oferir les claus per a aprofitar al màxim una cita agroalimentària mundial com és esta fira que se celebra cada mes de febrer en la capital alemanya.

La jornada s’iniciarà a les 10:00 hores, amb l’obertura a càrrec del director general de Desenvolupament Rural, Javier Benito, i conclourà amb una taula redona i un debat final, i amb la intervenció del conseller d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, José Luis Aguirre, que la clausurarà.

Galeria d'imatges