President
Terra de Festes

Carlos Mazón destaca el valor de les festes com a “part dels nostres senyals d’identitat” i la seua contribució “per a obrir-nos al món”

23/06/2024
Carlos Mazón destaca el valor de les festes com a “part dels nostres senyals d’identitat” i la seua contribució “per a obrir-nos al món”
  • El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha assistit a la presentació de la campanya ‘Terra de Festes: cultura i tradicions’
Alacant.

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha destacat el valor de les festes de la Comunitat Valenciana com a “part dels nostres senyals d’identitat” i ha destacat “la seua contribució per a obrir-nos al món”.

El cap del Consell ha assistit a la presentació de la campanya ‘Terra de Festes: cultura i tradicions’, una iniciativa que busca promocionar i difondre la riquesa cultural de les festes locals de la Comunitat Valenciana.

El president ha subratllat que Terra de Festes mostra el treball de moltes persones al llarg del temps per a comptar amb unes festes que “han nascut de la societat i de la nostra història”. Així mateix, ha assegurat que cada una de les festes i tradicions de la Comunitat Valenciana “ens fan sentir-nos orgullosos de pertànyer a una comunitat única”.

En l’acte, organitzat per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), també han assistit el conseller d’Educació, Universitat i Ocupació, José Antonio Rovira, la consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, el president de la Diputació d’Alacant, Toni Pérez, i la presidenta de l’FVMP, Rocío Cortes.

La presentació ha tingut lloc en la Barraca de Terra de Festes a Alacant, un espai on els visitants poden disfrutar d’una experiència immersiva i descobrir les tradicions festives dels municipis a través d’interaccions amb les tradicions culturals i la presentació d’una nova versió de la WEBAPP Terra de Festes.

El cap del Consell  ha agraït a totes les persones que forma part de Terres i Festes “pel vostre esforç i treball que representen 5 milions de ciutadans de la Comunitat Valenciana” i ha assenyalat que “són els millors ambaixadors de la nostra Comunitat”. Per això, ha mostrat el compromís del Consell  per donar suport a “les festes i tradicions com a part del nostre futur”.

Prèviament, el president ha participat en la Diputació d’Alacant en la reunió de la Comissió Assessora de Festes i Tradicions de la Comunitat Valenciana.

Galeria d'imatges

Vídeos relacionats

Talls de veu relacionats