Sanitat

El Consell autoritza la contractació de servicis i subministraments per a garantir la qualitat assistencial en el Departament de Salut de Manises

02/07/2024
  • Es tracta de materials i servicis necessaris com el manteniment d’equips d’alta tecnologia, servicis de neteja, bugaderia i alimentació, entre altres
  • El pressupost de contractació dels diferents servicis ascendix a més de 12 milions d’euros

 

El Consell ha autoritzat la contractació de determinats servicis i subministrament de materials necessaris per a garantir la qualitat assistencial en el Departament de Salut de Manises.

La finalitat és donar continuïtat a servicis que afecten directament la prestació sanitària dels pacients i que no es poden veure afectats, interromputs o suspesos després de la finalització del contracte amb la concessionària el mes de maig passat.
Per a fer-ho, el Consell ha aprovat un pressupost de més de 12 milions d’euros amb la finalitat de mantindre estes prestacions.

En concret, es tracta de la contractació del manteniment d’equips d’alta tecnologia, servicis de neteja, bugaderia, alimentació, vigilància i seguretat, transport de material sanitari, suports d’infraestructura de tecnologia de la informació o manteniment de servicis informàtics, entre altres.