Medi Ambient, Infraestructures i Territori
Transport públic

Metrovalencia oferix servicis especials de tramvia a Fira València per a acudir a OWN València i Airsoft Encounter

03/07/2024
Feria Valencia
  • Del 4 al 7 de juliol se celebra el major festival d’entreteniment digital d’Espanya, i del 5 al 7 el Saló Internacional d’Airsoft
  • La freqüència de pas els dies laborables serà de 30 minuts i el cap de setmana entre 30 i 40 minuts

 

Metrovalencia posa en funcionament, a partir del dijous i fins al diumenge 7 de juliol, servicis especials en la línia 4 de tramvia fins a Fira València, amb l’objectiu de facilitar l’accés a les persones que acudisquen al major festival d’entreteniment digital d’Espanya (OWV Valencia), l’evolució de l’històric DreamHack València, que se celebra del dia 4 al 7 de juliol, i al Saló Internacional d’Airsoft (Airsoft Encounter) del 5 al 7 del present mes.

Durant la celebració dels certàmens, el servici de tramvia de Metrovalencia circularà els dies laborables, entre la parada de Doctor Lluch i la de Fira i viceversa, amb una freqüència de pas de 30 minuts entre les 06:00 i les 22:00 hores, mentres que el dissabte i el diumenge serà entre 30 i 40 minuts, entre les 06:00 i les 23:00 hores.

El dijous i divendres el primer comboi eixirà des de Doctor Lluch a les 06:10 hores. L’últim des d’esta estació serà a les 21:30 hores. Des de Fira, el primer serà a les 07:04 hores i l’últim transport s’oferirà a les 22:19 hores.

El dissabte el primer tramvia des de Doctor Lluch circularà a partir de les 06:00 hores i des de Fira, l’últim a les 22:19 hores, mentres que el diumenge la primera unitat partirà des de Doctor Lluch a les 07:20 hores i des de Fira l’última a les 22:19 hores.

Amb la finalitat d’agilitzar el servici, tots els tramvies que facen el recorregut fins a la Fira de Mostres ho indicaran en el rètol de destinació situat en la capçalera de la unitat. Juntament amb el tramvia, també es pot accedir a Fira València, desplaçant-se fins a l’estació Les Carolines/Fira de la línia 2 de Metrovalencia.

Tots els usuaris que vulguen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’este servici poden consultar en la pàgina web de Metrovalencia i en el telèfon gratuït d’informació i atenció al client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia, en facebook/metrovalencia.fgv i l’app oficial de Metrovalencia.

Galeria d'imatges