Justícia i Interior

Elisa Núñez subscriu un conveni de col·laboració amb el Consell Valencià de Col·legis de Procuradors

03/07/2024
Elisa Núñez subscriu un conveni de col·laboració amb el Consell Valencià de Col·legis de Procuradors
  • ​​​​​​​Es destinen 10.000 euros a accions de formació en matèria d’assistència jurídica gratuïta i d’ajuda a les víctimes del delicte i del terrorisme
  • El conveni demostra el compromís de les dos institucions per a garantir una justícia accessible, eficient i de qualitat per a tots

La consellera de Justícia i Interior, Elisa Núñez, ha subscrit un conveni de col·laboració entre la Conselleria de Justícia i Interior i el Consell Valencià de Col·legis de Procuradors, i ha assenyalat que “este acord és un reflex del compromís compartit amb l’enfortiment de la justícia i amb la defensa dels drets fonamentals dels alacantins, castellonencs i valencians”.

La titular de Justícia ha indicat que “este conveni ens permet destinar 10.000 euros a accions concretes de formació i divulgació en matèria tan crucials com l’assistència jurídica gratuïta i l’ajuda a les víctimes del delicte i del terrorisme”, i hi ha afegit que “es tracta d’iniciatives fonamentals per a assegurar que tots els professionals de l’advocacia coneguen els servicis que esta Conselleria posa a la seua disposició, amb la finalitat que estiguen adequadament preparats i continuen millorant les seues competències en benefici de la societat”.

“Este conveni no només reforça els nostres llaços institucionals, sinó que també demostra el compromís de tots amb la realitat social, en la cerca del bé comú. Treballant junts, podem garantir una justícia accessible, eficient, humana i de qualitat per a tots”, ha subratllat la consellera.

A més, Núñez ha destacat la importància que la formació contínua té per als procuradors, especialment aquells involucrats en el torn d’ofici. “L’excel·lència en la prestació d’estos servicis és clau per a assegurar el dret constitucional a la defensa i protegir els drets de les víctimes, sobretot d’aquelles que tenen més necessitat. Ací hem d’estar”, ha remarcat.

Galeria d'imatges