Medi Ambient, Infraestructures i Territori
Transport públic

TRAM d’Alacant modifica el dissabte 6 el servici entre Altea i Calp per proves tècniques en el viaducte de l’Algar

04/07/2024
Estación de Calp
  • El trajecte des d’Altea fins a Calp, passant per Garganes, es farà el dissabte amb autobús entre les dos estacions entre les 8:15 i 11:00 hores
  • Els baixadors de Cap Negret i Olla Altea quedaran sense servici fins a la finalització dels treballs

 

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) oferirà servici d’autobús entre les estacions d’Altea i Calp el dissabte 6 de juliol, entre les 8:15 i les 11:00 hores, amb motiu dels treballs de monitoratge previstos en el viaducte de l’Algar.

Les proves tècniques previstes obliguen a tancar temporalment eixa jornada la circulació ferroviària entre les estacions de Garganes i Calp de la línia 9 (Benidorm-Dénia) del TRAM d’Alacant.

Els usuaris que viatgen fins a Garganes ho podran fer amb tren, mentres que els passatgers que vulguen continuar el trajecte en direcció Dénia hauran de transbordar a un autobús anteriorment a Altea. En el sentit contrari, hauran de fer el seu des de Calp.

La parada d’autobús a Altea se situarà en l’N-332 en el carrer la Mar i la de Calp enfront de l’estació, mentres que els baixadors de Cap Negret i Olla Altea quedaran sense servici a primera hora del matí, coincidint amb els treballs de l’Algar, i es recuperà quan estos concloguen cap a les 11:00 hores.

Abans de l’obertura s’establirà una parada d’autobús, tant en sentit ascendent com descendent, en el carrer Catarroja, pròxima a la parada de Garganes.

Les arribades i eixides dels trens afectats mantindran els horaris establits, mentres que l’eixida dels autobusos es realitzarà una vegada efectuats els transbords entre tren i autobús.

Els usuaris poden obtindre més informació en www.tramalacant.es el telèfon d’atenció al client 900 72 04 72, @tramdealacant i en l’app oficial de TRAM d’Alacant.

Galeria d'imatges