Presidència

La delegada del Consell a Castelló visita les localitats de Benlloc i Vilanova d’Alcolea

04/07/2024
La delegada del Consell a Castelló visita les localitats de Benlloc i Vilanova d’Alcolea
  • La visita forma part del programa d’escolta activa dels 135 municipis de la província de Castelló

La delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat, ha visitat les localitats de Benlloc i Vilanova d’Alcolea, en la comarca de la Plana Alta, per a conéixer projectes i necessitats dels dos municipis.

A Benlloc, Susana Fabregat ha mantingut una reunió de treball amb l’alcalde, Ángel Ribes en la qual han abordat diversos assumptes d’interés en matèria d’infraestructures. Seguidament, ha recorregut els carrers del municipi i s’ha interessat per l’estat de projectes que es desenvolupen en la població, com el de prevenció d’inundacions. Benlloc està inclosa en el registre de municipis amb elevada perillositat d’inundació.

Posteriorment, la delegada del Consell a Castelló ha visitat el municipi de Vilanova d’Alcolea, de 575 habitants. Després de firmar en el llibre d’honor de l’Ajuntament, Susana Fabregat ha mantingut una trobada de treball amb l’alcalde, Francisco Oller. Entre altres temes, han analitzat l’increment de la població en estos mesos d’estiu.

Així mateix, s’ha interessat pel patrimoni historicocultural del municipi, especialment pel mil·liari romà, de l’any 284, actualment exposat en la casa consistorial, que va ser trobat en la Via Augusta, en l’actual jaciment arqueològic Hostalot-Ildum, declarat bé d’interés cultural.

Fabregat ha destacat la importància d’estes visites institucionals pels 135 municipis de Castelló, ja que “contribuïxen a conéixer l’estat de projectes i detectar necessitats”. I ha afegit que “l’escolta activa és clau en el compromís del Govern Valencià per a millorar la qualitat de vida de la ciutadania”.

Galeria d'imatges