Innovació, Indústria, Comerç i Turisme
Mesures de descongestió

El DOGV publica les bases de la borsa de treball temporal per a la contractació de fins a 50 administratius en SITVAL

04/07/2024
  • L’empresa d’Inspecció Tècnica de Vehicles ja ha començat a telefonar als 220 inspectors seleccionats per a la seua incorporació immediata
  • A mitjan mes estarà activa la plataforma de pagament en línia per a la reserva de cites

 

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) ha publicat este dijous les bases del procés selectiu pel sistema de baremació de mèrits per a la borsa de treball amb la qual cobrir les necessitats d’administratius o administratives en la Societat Valenciana d’Inspecció Tècnica de Vehicles (SITVAL).

Les bases, acordades amb els sindicats de l’empresa pública, establixen un barem de 40 punts, dels quals fins a un màxim de 16 s’atorgaran en concepte de mèrits per experiència i els altres 24 punts per mèrits de formació, que inclouen titulacions acadèmiques relacionades amb el lloc de treball, certificats de professionalitat, valencià i idiomes comunitaris.

La publicació d’estes bases és el primer pas per a la contractació de fins a 50 administratius o administratives que cobrisquen les necessitats de 25 estacions d’inspecció tècnica de vehicles situades en tota la Comunitat Valenciana, 8 en la zona nord, 8 en la zona centre i 9 en la zona sud.

Entre els requisits per a la presentació de sol·licituds s’exigix estar en possessió del títol en Gestió Administrativa o equivalent, així com tindre el permís de conduir tipus B en vigor, vàlid per a conduir a Espanya.

Respecte a la forma, dates i terminis d’admissió de sol·licituds, tota la informació es publicarà en la web de SITVAL (www.sitval.com), apartat ‘Oferta d’Ocupació’, adjuntant tota la documentació acreditativa de requisits i mèrits.

Inspectors i plataforma de pagament

La consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, i presidenta de SITVAL, Nuria Montes, ha destacat que “esta és una de les mesures de descongestió necessàries per a estabilitzar el caòtic procés de reversió al sector públic de la inspecció tècnica de vehicles que hem heretat del Botànic”.

En este sentit, l’empresa pública ja ha començat a telefonar als 220 inspectors de reforç que han entrat en la borsa d’ocupació corresponent per a la seua incorporació immediata al lloc de treball.

Així mateix, la previsió de l’empresa pública és que sobre el pròxim 15 de juliol ja estiga operatiu el nostre sistema informàtic de reserva de cites per a les quals serà necessari fer el pagament previ de les taxes corresponents.

Finalment, com a mesures transitòries, SITVAL ha donat instruccions perquè s’atenga a tots els usuaris que acudisquen a les estacions d’ITV encara que no tinguen cita prèvia. I també que s’òbriguen línies d’atenció preferent per al transport professional i per als vehicles que tinguen la ITV ja caducada o a punt d’arribar a eixe termini.