Presidència

El Museu de les Ciències programa quatre sessions setmanals del musical científic ‘Ramona i Cajal’ del Teatre de la Ciència

05/07/2024
El Museu de les Ciències programa quatre sessions setmanals del musical científic ‘Ramona i Cajal’ del Teatre de la Ciència
  • L’espectacle està inclòs en l’entrada general al Museu de les Ciències

El Museu de les Ciències programa en temporada alta fins a quatre sessions setmanals de l’espectacle musical Ramona y Cajal que se celebra els dimarts i dijous a les 12:30 hores i els dissabtes a les 17:00 hores i 18:30 hores en el Teatre de la Ciència, espai dissenyat per a fer-ho i que està situat en la primera planta del Museu. Una vegada han accedit al Museu de les Ciències, els visitants poden reservar sessió en el punt d’informació que trobaran només pujar a la primera planta.

La funció Ramona y Cajal. El secret del Museu és una divertida representació musical destinada a públic familiar. Dos jóvens, Ramona i Cajal, viuen una nit d’aventures en el Museu de les Ciències mentres busquen un secret ocult en el seu interior.

Durant eixes hores es troben amb personatges clau de la història de la ciència, canten amb la poma de Newton El rap de la gravitació universal i se sorprenen en escoltar Einstein rapejar sobre els secrets de l’espai i el temps. Altres grans personalitats es creuen amb els protagonistes per a acostar l’espectador als moments més rellevants de la història de la ciència.

Este espectacle s’alterna amb el xou Alt Voltatge que també se celebra en el Teatre de la Ciència i està dedicat al fenomen de l’electricitat. Anells saltadors, arcs elèctrics que solquen l’espai, o tubs de neó que s’encenen en tocar els seus extrems, són algunes de les experiències que posen literalment els pèls de punta en l’espectacle. Un altre dels instruments més cridaners és la bobina de Tesla, un transformador amb efectes espectaculars, com els raigs que produïx de més d’un metre. Alt Voltatge se celebra tots els dies (excepte dimarts i dijous) a les 11:30 i 13:00 hores, i a les vesprades a les 16:00, 17:30 i 19:00 hores (excepte els dissabtes).

Galeria d'imatges