Presidència
Participació ciutadana

La Generalitat i la Universitat de València posen en marxa un programa universitari de formació en participació ciutadana

07/07/2024
La Generalitat i la Universitat de València posen en marxa un programa universitari de formació en participació ciutadana
  • La formació de postgrau és de 30 hores i el termini per a presentar les sol·licituds conclou el pròxim 31 de juliol

La Generalitat, en col·laboració amb la Càtedra PAGODA de la Universitat de València, ha posat en marxa un nou programa de formació de postgrau dirigit tant a professionals de les administracions públiques com a entitats ciutadanes interessades a ampliar el seu coneixement sobre la utilitat de la participació ciutadana com a element estratègic de desenvolupament del territori i de la seua població.

Estos cursos s’enfoquen a promoure la democratització del funcionament de les administracions públiques, a més de potenciar el teixit social i associatiu local. Així mateix, busquen enfortir el protagonisme de les persones en la societat i contribuir al desenvolupament del territori i la seua població.

Les dos formacions, que compten amb un total de 30 hores lectives en un mòdul de participació ciutadana equivalent a 3 crèdits ECTS, es desenvoluparan en format semipresencial durant els mesos d’octubre i novembre.

La microcredencial es compon d’un únic mòdul de Participació Ciutadana en el qual s’abordaran aspectes com el marc normatiu, les metodologies de participació i avaluació, les bones pràctiques i els laboratoris de participació en diversos àmbits com ara l’educatiu o el rural.

El termini d’inscripció conclou el pròxim 31 de juliol. Per a més informació i inscripcions, visiteu GVA Participa.

Galeria d'imatges