Innovació, Indústria, Comerç i Turisme

El Consell col·labora amb VisitElche per a potenciar la promoció turística de la ciutat

09/07/2024
  • Turisme Comunitat Valenciana destina 170.000 euros a VisitElche per a promocionar la ciutat com a referent en turisme cultural i patrimonial
  • Entre les accions destaca l’impuls d’una campanya de comunicació, actuacions de street màrqueting, presentacions de destinació i la participació de VisitElche en ‘Jardins Jardin’ a París

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l’organisme autònom VisitElche per a potenciar la promoció turística de la ciutat durant 2024.

Mitjançant este acord, Turisme Comunitat Valenciana destina 170.000 euros perquè VisitElche duga a terme les actuacions per a potenciar i promocionar la ciutat com a referent en el turisme cultural i patrimonial.

Entre els objectius destaca la millora del posicionament d’Elx com a destinació cultural, a més del reforç de la imatge de la ciutat amb la sostenibilitat, l’hospitalitat i la responsabilitat com a valors competitius i diferencials.

A través d’este acord, s’impulsen diverses accions, entre les quals s’inclouen actuacions promocionals de street màrqueting que es desenvolupen en espais públics o privats rellevants de les ciutats seleccionades.

També es preveu una presentació de la destinació i la seua marca ‘Elx, oasi mediterrani’ a mitjans especialitzats i agents del sector turístic de les ciutats en les quals es duguen a terme les accions promocionals.

Així mateix, el conveni promou una campanya de comunicació que té per objecte transmetre els atractius patrimonials i culturals d’Elx. Finalment, gràcies a esta col·laboració, VisitElche ha participat en l’esdeveniment ‘Jardins, jardin’, que se celebra anualment a París i conjuga una trobada professional d’especialistes en jardins, amb tallers educatius i jornades festives a l’aire lliure dirigides al públic general.

Elx ha sigut així una de les quatre regions espanyoles, amb una singularitat especial en el món dels jardins, triada a escala nacional per Turespaña per a representar la Comunitat Valenciana en este esdeveniment francés.

La ciutat d’Elx és una de les poques ciutats que té tres béns inscrits en les diverses categories de patrimoni mundial de la Unesco: el Palmerar Històric, que, amb més de 200.000 exemplars, és el més gran d’Europa; el Misteri, i el Museu Escolar de Puçol, als quals cal afegir les seues platges, els espais naturals, la cultura, la gastronomia i les festes, que la convertixen en una destinació única al Mediterrani.