Vicepresidència i Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge

Susana Camarero anuncia que la Generalitat licitarà i adjudicarà la construcció de 200 vivendes de lloguer assequible per a jóvens a Sagunt abans de finalitzar 2024

08/07/2024
Susana Camarero anuncia que la Generalitat licitarà i adjudicarà la construcció de 200 vivendes de lloguer assequible per a jóvens a Sagunt abans ...
  • També s’està tramitant per 5,3 milions d’euros la licitació de la rehabilitació del Centre de Dia i Centre Especialitzat d’Atenció a Majors (CEAM) de Port de Sagunt

La vicepresidenta segona i consellera de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge, Susana Camarero, ha anunciat que la Generalitat licitarà i adjudicarà la construcció de 200 vivendes de lloguer assequible per a jóvens en la localitat Sagunt abans de finalitzar 2024.

Este ha sigut un dels temes que s’han tractat en la reunió que ha mantingut la consellera d’Habitatge amb regidors de l’Ajuntament de Sagunt, en la qual Camarero ha subratllat que la Generalitat complix amb els seus compromisos i està treballant per a revertir un problema real que impedix molts jóvens llogar una vivenda a causa de l’escassa oferta, que genera un encariment dels preus.

Sobre este tema, ha afegit que, davant de les polítiques de l’Ajuntament de Sagunt, que pretenen limitar els preus del mercat de vivendes declarant zones tensionades, el Consell ampliarà el parc de vivenda pública en lloguer per a jóvens en la localitat.

Durant la trobada, Camarero ha traslladat també als representants municipals que estes solucions residencials estaran adjudicades definitivament abans de finalitzar l’any, amb l’objectiu d’atendre les demandes dels veïns de Sagunt i especialment de la població jove que s’enfronta als problemes més importants d’accés a la vivenda.

Centre de Dia i Centre Especialitzat d’Atenció a Majors

En la reunió, a més, s’ha abordat la situació en la qual es troba la rehabilitació del Centre de Dia i Centre Especialitzat d’Atenció a Majors (CEAM) de Port de Sagunt, la licitació del qual s’està tramitant per 5,3 milions d’euros.

Es tracta d’una reivindicació històrica del municipi que veurà la llum en un termini d’execució de 18 mesos, des de la seua licitació. Amb això, el Govern Valencià complix amb el seu compromís de remodelar l’antic Economat d’Alts Forns del Mediterrani i desbloqueja un projecte vital per al municipi.

Galeria d'imatges