Hisenda, Economia i Administració Pública

Ruth Merino es reunix amb l’Associació de Residents Afectats per l’Incendi de Campanar

09/07/2024
Ruth Merino es reunix amb l’Associació de Residents Afectats per l’Incendi de Campanar

La consellera d’Hisenda, Ruth Merino, ha mantingut una trobada amb la presidenta de l’Associació de Residents Afectats per l’Incendi de Campanar (ARDIC), Nancy Khawam Ulloa, i altres representants d’esta associació a la qual també ha assistit la directora general de Tributs i Jocs, Inmaculada Domínguez.

Durant la reunió, l’associació ha reiterat l’agraïment a la Generalitat per la seua implicació amb els afectats i l’agilitat amb la qual s’han tramitat les diferents ajudes, tant les destinades a adquirir béns de primera necessitat com les d’ajornament en el pagament de la hipoteca facilitada amb l’aprovació d’un codi de conducta bancari per part de la Conselleria d’Hisenda.

A més, els representants d’Ardic han traslladat a la consellera Ruth Merino la bona acollida de l’última mesura de suport aprovada per la Generalitat, que preveu la bonificació de l’impost de transmissions patrimonials (ITP) per als propietaris i residents que tingueren la seua primera vivenda en l’edifici sinistrat que opten per adquirir una nova vivenda habitual.

A més, la reunió ha servit per a solucionar alguns dubtes quant a procediments i tramitació, tant d’esta bonificació de l’ITP com d’altres mesures impulsades pel Consell.

La Generalitat manté el compromís assumit pel president de la Generalitat de mantindre el suport a estes famílies per a pal·liar els danys produïts per la destrucció de les seues vivendes en l’edifici sinistrat de Campanar.

Galeria d'imatges