Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
IVC Música

El Museu de Belles Arts de Castelló acull el concert de fusió de Mariola Membrives dins del cicle ‘Nits al Claustre’

10/07/2024
El Museu de Belles Arts de Castelló acull el concert de fusió de Mariola Membrives dins del cicle ‘Nits al Claustre’
  • El concert, que té lloc el dijous 11 de juliol a les 22:30 hores, és d’accés lliure fins que es complete l’aforament

 

La Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport, a través de l’Institut Valencià, de Cultura (IVC), continua la programació del cicle ‘Nits al Claustre’ del Museu de Belles Arts de Castelló amb el concert de Mariola Membrives, Ajuares, que tindrà lloc el dijous, 11 de juliol a les 22:30 hores.

L’artista Mariola Membrives és considerada com una de les cantants renovadores de la cançó espanyola. La seua música comprén la fusió de sons que van des del jazz al rock passant pel flamenc i altres estils.

La crítica especialitzada l’assenyala com una de les cantants més transgressores d’una nova generació d’artistes espanyoles que caminen per l’avantguarda sense oblidar les arrels i destaquen la dificultat per a posar ‘una etiqueta’ al seu estil personal.

El concert Ajuares de Membrives en el claustre del Museu de Belles Arts de Castelló estarà impregnat de nous ritmes extrets d’estils tradicionals i el folklore; una col·lecció única de clàssics del jazz, bolero, tango, música brasilera i copla espanyola, tots reinterpretats amb la delicadesa i sensibilitat jazzística personal i innovadora de Membrives.

El cicle ‘Nits al Claustre’ del Museu de Belles Arts de Castelló es va inaugurar el passat 4 de juliol amb Juan Esteban Cuacci, per al qual es van exhaurir totes les localitats disponibles. Al concert de Mariola Membrives li seguiran les actuacions de Soundtrack Trio (18 de juliol); Quiteria Muñoz i Úrsula Segarra amb la seua agrupació De Soprano i Arpa (25 de juliol); el grup Ombligo, integrat pels madrilenys Anika i Ángel Cáceres (1 d’agost) i Reina Roja, amb el seu espectacle Un sol cor, amb el qual es tancarà el cicle el 8 d’agost.

Tots els concerts del cicle ‘Nits al Claustre’ són amb entrada lliure fins que es complete l’aforament. Una vegada iniciat l’espectacle no es permet l’accés al recinte.

Galeria d'imatges