Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport
Esport

La Vicepresidència Primera convoca les beques per a esportistes d’elit de la Comunitat Valenciana

10/07/2024
  • Les beques estan destinades a sufragar els gastos acadèmics dels esportistes amb ajudes que oscil·len entre els 500 euros i els 2.500 euros
  • Les beques es poden sol·licitar durant els pròxims quinze dies hàbils a través de mitjans telemàtics

 

La Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport ha convocat les beques academicoesportives per a esportistes d’elit de la Comunitat Valenciana corresponents a l’exercici de 2024.

La finalitat és ajudar els esportistes d’alta competició a sufragar part dels seus gastos per estudis i formació acadèmica oficials, com a incentiu econòmic al seu aprenentatge, amb una dotació econòmica que oscil·larà entre els 500 euros i els 2.500 euros per persona. L’any passat estes ajudes van arribar a 479 esportistes de 43 federacions esportives.

Amb una dotació econòmica total de 498.500 euros per a enguany, les beques es concediran fins que s’exhaurisca el crèdit previst, tal com arreplega la Resolució de 4 de juliol de 2024, del director general d’Esport, publicada en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).

El termini per a presentar sol·licituds és de quinze dies hàbils comptats des d’este dimecres i les persones interessades han de fer-ho a través de mitjans telemàtics, siga en la seu electrònica de la Generalitat (consulteu ací) o directament en este enllaç d’internet (http://www.gva.es/va/inicio/procedimientos?id_proc=2045).

El model per a presentar les sol·licituds i altres detalls específics sobre les condicions i terminis de presentació i resolució de les ajudes estan disponibles en la resolució publicada en el DOGV (consulteu ací).