Presidència

La delegada del Consell a Castelló es reunix amb els alcaldes de Llucena i Castillo de Villamalefa

11/07/2024
  • Susana Fabregat ha recalcat l’aposta del Consell per l’escolta activa a tots els municipis

La delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat, ha visitat les localitats de Llucena i Castillo de Villamalefa i s’ha reunit amb els alcaldes de les dos localitats, emplaçades als peus del Penyagolosa.

En primer lloc, Susana Fabregat ha mantingut una sessió de treball amb l’alcalde de Llucena, David Monferrer. Tots dos han abordat diverses qüestions que concernixen este municipi de 1.369 habitants, entre les quals es troben assumptes en matèria d’economia local, educació i infraestructures.

Posteriorment, la delegada del Consell a Castelló ha visitat la localitat de Castillo de Villamalefa i ha mantingut una trobada institucional amb l’alcalde, Diego Gallén. Tots dos han plantejat diverses qüestions relacionades amb este municipi xicotet, de poc més de 100 habitants. La delegada del Consell a Castelló ha conegut de primera mà alguns dels projectes que té previst dur a terme el consistori.

En este sentit, Susana Fabregat ha recalcat l’aposta del Consell pels municipis de l’interior de la província de Castelló i ha subratllat la necessitat de “treballar conjuntament per a propiciar el desenvolupament de projectes que ajuden localitats amb problemàtiques similars i que es troben en situació de despoblament”.

Galeria d'imatges