Detalle nota de prensa - Comunica GVA
La Conselleria de Justícia i Interior millora la qualitat de l’avituallament dels bombers forestals

- Este nou servici d’avituallament ascendix a 231.715 euros i inclou les preferències del personal
- La consellera Salomé Pradas destaca que “estos nous menús ja s’han repartit en incendis com el de Benasau i han tingut molt bona acceptació per part de l’operatiu”
La Conselleria de Justícia i Interior, a través de la Societat Valenciana de Gestió Integral dels Servicis d’Emergències, ha adjudicat a l’empresa Comedores Levantinos Isabel, SLU (COLEVISA) el contracte del subministrament de racions a bombers i bomberes forestals de la Generalitat en situacions d’emergència.
Com ha explicat la consellera de Justícia i Interior, Salomé Pradas, “este nou servici s’ha contractat per un termini d’un any i pot prorrogar-se fins a tres. L’import ascendix a 231.715 euros”.
Pradas ha posat de manifest “les primeres experiències que hi ha hagut amb este nou servici han sigut molt positives, com es va comprovar en el passat incendi de Benasau”. Amb esta adjudicació, l’SGISE aconseguix optimitzar i donar uns estàndards de qualitat a l’avituallament del servici.
Menús variats i saludables
L’avituallament per a l’emergència estarà compost per dos tipus de paquets d’aliments i begudes, i tindrà en compte les dietes especials en cada comanda de les racions d’emergència. Fins al cap de sis dies consecutius en una emergència, els menús no es repetiran.
El subministrament d’alimentació comprén l’elaboració i la distribució de desdejuni, dinar i sopar, inclòs l’emmagatzematge i el transport en les degudes condicions d’higiene i seguretat alimentària fins que els usuaris els consumisquen. També ha de complir les mesures de prevenció necessàries en matèria de salut pública entés fins al moment del lliurament a l’SGISE.
Per a conéixer els hàbits alimentaris i de nutrició del seu equip humà, l’SGISE ha realitzat prèviament una enquesta a tot el personal que forma part de l’operatiu. D’esta manera, l’empresa ha obtingut un coneixement exhaustiu sobre les preferències i les necessitats nutricionals de la plantilla a l’hora de contractar el servici.