Detalle nota de prensa - Comunica GVA
Carlos Mazón assistix al Premi Internacional d’Alta Pastisseria Paco Torreblanca al millor pastís de xocolate
- El cap del Consell destaca esta iniciativa que reconeix el talent, la creativitat i l’excel·lència dels professionals de la pastisseria
El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha assistit al Premi Internacional d’Alta Pastisseria Paco Torreblanca al millor pastís de xocolate del món, que se celebra en el marc d’Alacant Gastronòmica.
El cap del Consell ha valorat esta iniciativa que reconeix el talent, la creativitat i l’excel·lència dels professionals del sector. A més, ha destacat l’“orgull i el carinyo per Paco Torreblanca”, un dels millors pastissers mundials que treballa des d’Alacant.
El concurs ha comptat amb un jurat format per grans noms de l’alta pastisseria internacional, com Jordi Roca, Albert Adrià, Iginio Massari, Frédéric Bau, Rafael García, Oriol Balaguer, Jacob Torreblanca i Carlos Mampel.
Els finalistes d’este prestigiós concurs són reconegudes figures del món de la pastisseria internacional: Alba Gracia Elipe, d’Espanya; Andrea Zemi, d’Itàlia; Estefania Aguilar Badilla, de Costa Rica; Fran Segura, d’Espanya; Javier Naranjo, de Colòmbia; Javiera Villegas, de Xile; Juan Sarango, de l’Equador; Nathalia Escobar Rosales, de Mèxic, i Pachi Larrea i Sergi Vela, d’Espanya.