Detalle nota de prensa
Visor detalle nota de prensa
Ivace+i Internacional col·labora amb ftalks Food Summit amb una campanya de convidats internacionals dins del pla de promoció exterior de la Comunitat Valenciana

- Ftalks Food Summit és l’esdeveniment internacional d’innovació alimentària que celebra la seua sèptima edició esta setmana a València
- Díhuit ponents procedents de França, els Estats Units, Hongria, el Regne Unit, Bèlgica, Israel, l’Aràbia Saudita, Andorra i Països Baixos integren la delegació convidada per Ivace+i
Ivace+i Internacional, dependent de la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme que dirigix Marián Cano, col·labora, un any més, amb l’esdeveniment internacional ftalks Food Summit, que celebra la seua sèptima edició esta setmana a València.
La directora general de Mamprenedoria i Internacionalització, Ester Olivas, ha explicat que esta missió de convidats internacionals s’emmarca en el desplegament del pla de promoció exterior, per a donar suport a la internacionalització de diferents fòrums i iniciatives celebrades en la Comunitat Valenciana.
En esta ocasió, “tornem a donar suport a esta iniciativa amb una missió de convidats internacionals que participaran en les ponències i conferències d’este esdeveniment centrat en la innovació alimentària i el sector foodtech”, ha indicat Olivas.
La missió organitzada per Ivace+i Internacional està integrada per 18 professionals procedents de França, els Estats Units, Hongria, el Regne Unit, Bèlgica, Israel, l’Aràbia Saudita, Andorra i Països Baixos.
Sèptima edició
El futur de l’alimentació d’Europa tornarà a ser objecte de debat en ftalks Food Summit, esdeveniment que se celebra el 18 de juny a València, organitzat per KM ZERO Food Innovation Hub.
La sèptima edició de ftalks tindrà lloc en els centres d’innovació de Las Naves i La Harinera de València, convertits en un food innovation village, un espai experiencial per a conéixer en primera persona el futur de l’alimentació i que es desenrotllarà de manera simultània en tres escenaris per a conferències i taules redones d’experts.