Presidència

Agents d'operadors turístics suïssos visiten este cap de setmana la Comunitat Valenciana en un viatge de familiarització organitzat per la Generalitat

31/10/2015
Agents d'operadors turístics suïssos visiten este cap de setmana la Comunitat Valenciana en un viatge de familiarització organitzat per la Generalitat
- Del 29 d'octubre a l'1 de novembre nou agents d'operadors turístics de Suïssa visiten els principals recursos culturals, gastronòmics i exclusius de València
- Per al secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, "amb este tipus d'accions promocionem les nostres destinacions de forma eficaç i directa"
La Generalitat, a través de l'Agència Valenciana del Turisme, ha invitat un grup d'agents d'operadors turístics suïssos de parla francòfona, procedents de Ginebra, a participar en un viatge de familiarització per a acostar l'oferta de turisme urbà, cultural, familiar, gastronòmic i de luxe de la ciutat de València al mercat suís.

En concret, participen dos operadors turístics i set agències de viatge que treballen per a públic generalista, així com especialistes en incentius, operadors de viatges culturals i unes quantes agències amb capacitat d'organitzar grups de segment mitjà alt (Premium).

Aquest viatge de familiarització va començar dijous passat i finalitzarà el diumenge 1 de novembre. Per a aquests dies, l'Agència Valenciana del Turisme ha preparat junt amb Turisme València i València Premium un programa de visites per a conéixer els principals recursos culturals, gastronòmics i exclusius de València a més d'uns quants hotels de la ciutat.

Així mateix, els agents disposaran de temps lliure per a anar de compres o visitar algun museu o un altre recurs turístic que no estiga programat però que els puga resultar interessant per al perfil dels seus clients.

A més, als participants se'ls ha oferit una presentació de la destinació Comunitat Valenciana amb l'objectiu que coneguen la varietat d'oferta i puguen incloure en els seus paquets excursions a altres destinacions des de València.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat que aquest viatge "té com a objectiu donar a conéixer els nostres atractius turístics i els recursos culturals i gastronòmics de la Comunitat en el mercat suís de forma eficaç i directa, ja que arribem al turista a través de les empreses que gestionen els viatges".

El grup que participa en aquest viatge de familiarització està format per importants agències de la zona francòfona de Suïssa com Aerotours Suisse SA, VT Vacences, American Express, Horya MICE, APN Voyage, Vitals Esdeveniments S.A., Culture & Loisirs, ACAPA AG REISEN, i AD-GENTES Voyages Travel.

Galeria d'imatges