Presidència
XV Aniversari

El Museu de les Ciències inicia demà la promoció d'entrades a 5 euros els caps de setmana de novembre

31/10/2015
- El Museu de la Ciutat de les Arts i les Ciències celebra d'esta manera el XV aniversari
- A més, el dissabte, 21 de novembre, es realitzarà una jornada especial amb activitats gratuïtes durant tot el dia
El Museu de les Arts i les Ciències Príncep Felip celebra el pròxim 13 de novembre el XV aniversari amb la promoció "Passa un dia de diversió en el Museu per 5 euros" de manera que els caps de setmana durant el mes de novembre les entrades tindran el preu únic de 5 euros.

Esta promoció s'inicia demà diumenge 1 de novembre i s'aplicarà durant tots els caps de setmana del mes, en concret els dies 7, 8, 14, 15, 21, 22, 28 i 29 de novembre. L'entrada habitual és de 8 euros, per la qual cosa suposa quasi un 50 per cent de descompte.

A més, s'ha organitzat una jornada especial el dissabte 21 de novembre amb activitats de lliure accés: observacions astronòmiques, concert per a públic infantil en anglés, música en directe o recreacions inspirades en la sèrie "The Big Bang Theory", així com diverses accions en xarxes socials i en les mateixes instal·lacions del Museu.

Des del Museu de les Ciències s'invita també a tots els ciutadans a participar en l'elaboració d'un mosaic gegant realitzat amb les seues pròpies fotografies. Les imatges, que han de ser horitzontals, es poden enviar a través de la pàgina de facebook de la Ciutat de les Arts i les Ciències o al correu info@cac.es